Translate

joi, 26 martie 2015

Școala și familia împreună - simpozion județean

Simpozionul județean cu participare interjudețeană "Școala și familia împreună",
inițiat de Școala "Mihai Eminescu" Brăila în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Brăila și Biblioteca Județeană "Panait Istrati", se află la prima ediție și se va desfășura în data de 2 aprilie 2015 , de la ora 14.
Prin acest proiect, doamnele coordonatoare prof. Coman Didina și prof. Chiriță Cană Monica doresc să evidențieze modalități de colaborare dintre școală și familie, un schimb de bune practice între cadrele didactice din județ și din țară.
Marți, 23 martie 2015, de la ora 15, Ludoteca a găzduit vernisajul expoziției de lucrări plastice "O zi fericită din viață în familie și la școală" (secțiunea a II-a a simpozionului). Sunt expuse 240 de lucrări (pe niveluri de clase : pregătitoare, I, II, III și IV) ce vor putea fi admirate până pe 30 martie 2015, urmând ca a doua zi să fie jurizate de către o comisie alcătuită din specialiști,ce vor desemna câștigătorii.
Se vor acorda premii I, II, III și mențiuni pentru fiecare nivel de clasă. Premierea pentru elevii brăileni participanți la concurs va avea loc la Biblioteca Județeană la o dată și oră comunicate ulterior.




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu