Translate

marți, 28 octombrie 2014

Oraşul meu, oraşul tău

         Ştim că Brăila este un oraş cu mulţi copii talentaţi, tocmai de aceea, Secţia pentru Copii.Ludoteca a Bibliotecii Judeţene Panait Istrati  Brăila, lansează un concurs de desene şi compuneri cu tema  Oraşul meu, oraşul tău.
         Concursul este parte a parteneriatului pe care secţia noastră îl are cu Secţia pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene George Bariţiu Braşov.
Cele mai reuşite 30 de lucrări vor constitui cartea Brăila, oraşul meu, care va fi donată bibliotecii braşovene.
          Între 3-22  noiembrie  2014, puteţi înscrie desenele la Ludoteca bibliotecii din Piaţa Poligon nr. 4, urmând ca pe întreaga perioadă a concursului să votaţi lucrările favorite pe pagina noastră de Facebook : Secţia de Împrumut pentru Copii.Ludoteca.
         Câştigătorii vor fi desemnaţi în cadrul galei de premiere, care va avea loc marţi, pe data de 25 noiembrie, la sediul Bibliotecii Judeţene Panait Istrati, la ora 13.

Regulament:

1. Organizator:
«Concursul pentru copii Oraşul meu, oraşul tău”» este organizat de Biblioteca Judeţeană Panait Istrati Brăila - Secţia pentru Copii.Ludoteca  (denumită în continuare «Organizator») cu sediul în Piaţa Poligon nr. 4, Brăila. Concursul se va desfăşura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toţi participanţii.
2. Locul de desfăşurare :  Concursul este organizat şi se desfăşoară în incinta Bibliotecii Judeţene Panait Istrati Brăila şi este publicat pe pagina de Facebook a Ludotecii Secţia de Împrumut pentru Copii.Ludoteca. Pentru a participa la acest concurs, este necesar să aveţi o adresă de e-mail validă, un număr de telefon şi să furnizaţi nume/prenume reale.  
3. Perioada de desfăşurare :  Concursul de desen pentru copii se desfăşoară în perioada 3 - 22 noiembrie 2014 şi va avea două secţiuni : desene şi compuneri. Desenele vor fi în format A4, landscape. În această perioadă se vor putea înscrie în concurs creaţiile celor mici, ultima lucrare fiind acceptată la data de 22 noiembrie , ora 16:00.  În data de 25 noiembrie, la ora 13:00, la sediul bibliotecii vom desemna câştigătorii în cadrul galei de premiere, după cum urmează:
  • premiul special pentru talent
  • premiul de popularitate –  (concurentul a cărui lucrare va primi cele mai multe voturi prin opţiunea Like, pe pagina de Facebook, va intra în posesia premiului).
  • premii pentru fiecare secţiune.
4. Înscrierea în concurs:  Concursul se adresează copiilor de grădiniţă si claselor I-IV, iar participarea se va face cu ajutorul cadrelor didactice si a părinţilor. Prin urmare, pentru a participa la concurs, participanţii trebuie:
  • Să aibă vârsta cuprinsă între 4 şi 11 ani;
  • Să fie autorii desenului prezentat;
  • Să depună lucrarea la sediul bibliotecii până  la data de 22 noiembrie însoţită de datele de contact ale unui părinte: e-mail şi număr de telefon;
Fotografiile lucrărilor vor fi încărcate într-un album pe pagina de Facebook Secția de Împrumut pentru copii.Ludoteca Secţia de Împrumut pentru Copii. Ludoteca . Vor fi şterse comentariile  sau alt gen de texte care  au un limbaj neadecvat.  Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu valida înscrierea în concurs a lucrărilor ce nu respectă cerinţele concursului.

5. Regulamentul concursului: Regulamentul concursului este disponibil pe pe pagina de Facebook Secţia de Împrumut pentru copii.Ludoteca.  Participarea la acest concurs implică acceptarea irevocabilă şi necondiţionată a prevederilor prezentului Regulament şi obligativitatea respectării acestora. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiţia anunţării modificărilor pe pagina de facebook. Modificările/formă modificată a Regulamentului intră in vigoare numai după publicarea online.

6. Contact: Pentru mai multe informaţii referitoare la concurs, vă rugăm să vă adresaţi echipei de organizare:
Doina Stanciu şi Carmen Răileanu, la telefon 0239-611292 (Ludoteca),
mail : sectiacopiibjbraila@gmail.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu