Translate

marți, 2 iulie 2013

Programul detaliat al Clubului de vacanta


      Programul activităţilor desfăşurate în perioada 
                    1 iulie -15 august 2013


01 - 05 iulie - SAPTAMANA DE EXPLORARE URBANA (cautare de comori prin oras, identificarea celor mai importante puncte de interes ale orasului);
08 - 12 iulie - SAPTAMANA DE GRADINARIT (unde si ce plantam, cum avem grija de flori; activitati practice);
15 - 19 iulie - SAPTAMANA DE DESEN;
22 - 26 iulie - SAPTAMANA DE EXPERIMENTE STIINTIFICE (ce poti face cu bicarbonat sau cu sare atunci cand se combina cu alte elemente, cum curge apa prin diferite tevi pline de coturi etc.);
29 iulie - 02 august - SAPTAMANA DE HANDMADE SI GASTRONOMIE. Ce inseamna "handmade"? E simplu: tot ce putem face cu propriile noastre maini, de la confectionat de felicitari la mesterit prin casa diferite obiecte;
05 - 09 august - SAPTAMANA DE TEATRU SI CONFECTIONAT COSTUME. Ei, aici sa va vedem talentul in a spune poezii sau a juca un personaj! Daca nu l-ati descoperit inca, veniti sa prindeti putin curaj!
12 - 16 august - SAPTAMANA DE DANS SI MUZICA

In afara activitatilor mentionate, in perioada CLUBULUI DE VACANTA vor avea loc:
- lunea - Atelierul de pictura si bricolaj
- martea - Atelierul de jocuri in limba spaniola (grupa piticilor si grupa adolescentilor)
- miercurea - Atelierul de jocuri in limba italiana (grupa piticilor si grupa adolescentilor)
- joia - Atelierul de jocuri in limba franceza (grupa piticilor si grupa adolescentilor)
- vinerea - Atelier de handmade (confectionat obiecte din materiale reciclabile).
La orice ora din intervalul in care Sectia de Copii a Bibliotecii este deschisa publicului, copiii pot juca jocuri de inteligenta (sah, rummy), de strategie (Colonistii, Catan).

Cei mai fideli participanti la Club vor fi recompensati cu premii si si multe surprize. Ei vor putea participa, de asemenea, la Noaptea Detectivilor si la ziua Brailiant - vanatoarea de comori!

Este bine de retinut:
a) Toate activitatile vor avea loc intre orele 11 - 13 pentru prescolari si elevii de scoala generala si intre 16-18 pentru elevii de liceu. Pentru atelierele de limbi straine, programul poate fi redus in functie de nivelul de receptare al elevilor, la o ora zilnic (ne gandim ca prescolarii si elevii mai mici pot avea dificultati de adaptare la un program de 2 ore). Decizia modificarii programului apartine lectorilor.
b) Pentru a putea participa la activitatile CLUBULUI DE VACANTA, toti copiii trebuie sa fie inscrisi ca utilizatori ai Bibliotecii. Pentru minori, inscrierea se face pe baza buletinului de indentitate al unuia dintre parinti si a certificatului de nastere al copilului (nu trebuie copii xerox ale documentelor). Copiii care nu sunt inscrisi pana la data inceperii activitatilor, nu vor putea participa la Club.

Pentru orice detalii, va stam la dispozitie la
- adresa electronica : sectiacopiibjbraila.blogspot.com 
-  telefon: 0239.61.95.90 (Biblioteca Judeteana "Panait Istrati" Braila)

Vă aşteptăm cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu