Translate

luni, 8 septembrie 2014

Titluri noi la Ludoteca


 

 Salutare, tuturor! 

   A trecut și vara aceasta, care ne-a prilejuit multe surprize plăcute. Aceia dintre voi care ați participat la activitățile captivante ale Clubului de vacanță, știți deja cât de bine ne-am distrat. Am avut ocazia de a ne face prieteni noi, de a ne juca și de a învăța tot felul de lucruri inedite.                               

Dar și toamna se anunță plină la Secția pentru Copii.Ludotecă a Bibliotecii Județene "Panait Istrati" Brăila. Pregătim o mulțime de proiecte pentru începutul noului an școlar și vă invităm să luați parte la cât mai multe dintre ele!

Pentru început, am adăugat colecției existente peste 120 de titluri noi din domenii diverse.Drept exemplificare, am selectat spre prezentare câteva volume:

  POVEȘTI, POVESTIRI, BASME ȘI LEGENDE - Editura Arlequin

  Antologia de texte literare reprezintă un material didactic util preșcolarilor, școlarilor mici, cadrelor didactice din învățământul preșcolar și primar. Prin textele conținute, antologia ajută la educarea limbajului, cunoașterea mediului, educație pentru societate.




PASCALE, NINA - ENGLEZA PENTRU CEI MICI
Dacă vreți sa învățați limba engleză, dacă vă place să colorați, să cântați și dacă vă plac poeziile, atunci Engleza pentru cei mici este cea mai buna alegere.
Lucrarea cuprinde 52 de lecții și este destinată celor care iau prima data contact cu limba engleză.



 FII CREATIV! -  Editura Rao

Peste 150 de proiecte de desenat, pictat si creat! Distracţie garantată pentru copiii între 4 și 7 ani cu pictură, desen, colaje papier mache, plastilină, ștampile și  multe altele...

 

FII ISTEȚ! - Editura Rao

Peste 70 de activități pentru copii, ca să învețe jucându-se! Pagini de activități numai bune de învățat litere, numere și forme, de experimentat cu muzică, știință și culori.

 

CIUB, NATALIA - MĂNUȚE DIBACE

     Cartea conţine exemple de exerciţii și activităţi, pe cât de interesante, pe atât de utile pentru dezvoltarea motricităţii fine, a atenţiei şi imaginaţiei copilului. Cu ajutorul părinţilor, cei mici vor putea crea din diverse boabe, animale simpatice, vor desena cu acuarele pentru pictat cu degetele, vor face prăjituri gustoase, vor pune în scenă poveşti, folosind teatrul de păpuşi al degetelor, vor învăţa poezii vesele. 

 

 

CIUB, NATALIA - HAI SĂ NE JUCĂM!

Prin intermediul jocurilor propuse de această carte, micuții între 1 și 3 ani vor descoperi lumea înconjurătoare, își vor dezvolta vorbirea, memoria, atenția și gîndirea.

 

 

INCREDIBILA ENCICLOPEDIE LAROUSSE  este o nouă serie vizuală, dinamică şi de referinţă pentru copii. Bogat şi ingenios ilustrate, cu numeroase surpize (clapete, plicuri, pagini duble pliate), aceste cărticele cuprind o informaţie uşor de înţeles pentru copii şi extrem de atractiv prezentate.




VIOLETTA. JURNALUL MEU UN AN MAI TÂRZIU

Orice domnisoara isi doreste un jurnal al ei, in care sa noteze lucrurile importante din viata ei. Inspirat din sezonul 2 al celebrului serial tv Violetta de la Disney Channel, jurnalul o însoțește pe eroină pretutindeni și știe totul despre ea.

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu