Translate

miercuri, 21 ianuarie 2015

Clubul de vacanță- februarie 2015




 Dragi copii,
vă invităm la Bibliotecă să petrecem împreună o vacanță activă. Gata cu plictiseala și calculatorul! Vino la Clubul de vacanță!

Activitățile se desfășoară în fiecare zi între orele 11.00-13.00 și sunt organizate astfel:

Luni, 2 februarie

* la Ludotecă - Atelier de handmade, coordonat de prof. Ionela Fedmașu și Liliana Rusu (nr. maxim 25 participanți, 4-10 ani)

Marți, 3 februarie

* la Ludotecă, În țara lui „Bine” sau „Rău” – Filozofie pentru pici, atelier coordonat de prof. Oana Ghețu (nr. maxim 20 participanți, 4-10 ani)
* la Secția Împrumut pentru Adulți, Atelier Handmade, coordonat de Valerica Oprișan (nr. maxim 20 participanți, peste 4 ani)

Miercuri, 4 februarie

* la Ludotecă, Ora de sport, coordonator prof. Rodica Grigore (nr. maxim 20 participanți, 4-10 ani)
* la Secția Împrumut pentru Adulți, Atelier de pictură, coordonat de prof. Marilena Ioanid (15 participanți, fără limită de vârstă)

Joi, 5 februarie

* la Ludotecă, Quilling pentru pici, coordonator Quilling by Monica (nr. maxim 20 participanți, 7-10 ani)
* la Secția Împrumut pentru Adulți, În vacanță prin România, atelier coordonat de bibliotecar Silvia Iacob (nr. maxim 15 participanți, 9-12 ani)
* la Mediatecă, Reciclare creativă, atelier coordonat de prof. Marilena Ioanid (nr. maxim 15 participanți, peste 10 ani)

Vineri, 6 februarie

* la Ludotecă, Micii bucătari și cofetari, coordonator prof. Violeta Leocă (nr. maxim 20 participanți, 4-10 ani)
* la Secția Împrumut pentru Adulți, Atelier de Quilling, sub coordonarea bibliotecarilor din secție (nr. maxim 20 participanți, peste 7 ani)

Copiii care doresc să participe la Clubul de vacanță trebuie să posede permis de intrare la Biblioteca Județeană „Panait Istrati”. Înscrierile se fac la Secția Mediatecă în limita locurilor disponibile (maxim 2 ateliere/copil) sau la telefon 0239 611292, tasta 4.

Vă așteptăm!
























































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu