Translate

luni, 11 aprilie 2022

𝑷𝒓𝒊𝒆𝒕𝒆𝒏𝒊𝒆... 𝒑𝒆 𝒐… 𝒔𝒇𝒐𝒂𝒓𝒂̃... 2022

 

❤️❤️❤️"Cele mai frumoase lucruri din lume nu pot fi văzute sau atinse, doar simțite cu inima."
Antoine de Saint-Exupéry
🟡De peste 9 ani, poveștile frumoase ne aduc împreună!
🔴Secția de Împrumut pentru Copii. Ludoteca a Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila derulează în perioada aprilie - iunie 2022, proiectul 𝑷𝒓𝒊𝒆𝒕𝒆𝒏𝒊𝒆... 𝒑𝒆 𝒐… 𝒔𝒇𝒐𝒂𝒓𝒂̃...
🟢 Inițiat de Centrul de Excelență pentru Copii și Tineret al Bibliotecii Județene „George Barițiu” Brașov, parteneriatul educațional internațional 𝑷𝒓𝒊𝒆𝒕𝒆𝒏𝒊𝒆... 𝒑𝒆 𝒐… 𝒔𝒇𝒐𝒂𝒓𝒂̃..., aflat la a X-a ediție, constă în activități practice care îmbină lectura și desenul, promovând literatura pentru copii şi stimulând interesului pentru lectură a celor mici.
🟣De-a lungul anilor, proiectul a reușit să coaguleze în jurul acestei idei peste 500 de instituții culturale din întreaga ţară şi din Republica Moldova iar, împreună cu acestea, să stimuleze interesul pentru carte și lectură unui număr de peste 950.000 de copii
🟡Tema propusă în acest an este dedicată celebrării operei lui Antoine de Saint Exupery.
Fiecare copil participant la program realizează un desen inspirat de cartea 𝑴𝒊𝒄𝒖𝒍 𝒑𝒓𝒊𝒏𝒕̗, cea mai cunoscută lucrare a autorului francez și una dintre cele mai populare cărți din lume.
🔵 𝑴𝒊𝒄𝒖𝒍 𝒑𝒓𝒊𝒏𝒕̗ oferă lecții prețioase de viață, el te va învăța să-ți asculți inima, instinctul, sentimentele.
🔴Dragilor, vă așteptăm să umplem sfoara în culorile imaginației voastre !
🟠Proiectul se adresează preșcolarilor și școlarilor de clase primare, cadrele didactice participante vor primi adeverințe.
🟢 Dorința noastră este să aducem în atenția micuților, dar și a părinților și educatorilor, cât mai multe cărți valoroase și cât mai mulți scriitori pentru copii.
🟡 Mult spor la lecturat și desenat!
Mai multe informații puteți afla de la Doinița Mihaela Stanciu, bibliotecar, la sediul instituției - Secția de Împrumut pentru Copii. Ludoteca sau la telefon 0239 611292.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu